Om mig!

Efter att i 25 år haft lyckan att jobbat med min hobby dvs. på en plantskola utanför Ystad, så bestämde jag mig att det var dags för ett nytt kapitel i mitt liv.

På min fritid har jag alltid älskat fotografering, både av växter, djur, människor och det var på den vägen som jag kom på idén med att starta en webshop med presenter för hem och trädgård.
Min tanke är att alla (eller åtminstone de flesta) produkter jag säljer ska ha något med växter, djur och natur att göra, som tex. mina canvastavlor med växtmotiv. Ibland har jag i efterhand upptäckt att det på vissa bilder kommit med en eller flera insekter, vilket gör bilden ännu mer intressant, tycker jag.

I bildspelet visas lite av mina bilder.

T.I.D. står för: trädgård inredning design och det är det jag gillar. Fina och gärna lite ovanliga växter, läckra inredningsdetaljer med snygg, stilren och ibland rolig design. 

Min förhoppning är att ni som hittat till min sida och gillar min idé, även hittar något ni gillar i webshopen som ni antingen vill ge bort till en vän eller kanske ge till er själv.

Madeleine Björk Sjöland

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen